Restaurantgründeren Baljit Singh utvider samarbeidet med Selvaag Eiendom

Restaurantgründeren Baljit Singh åpner nytt mat- og barkonsept i lokalene på Tjuvholmen. – Vi har lyst til å gjøre noe nytt og annerledes som ingen andre har gjort før, forteller Singh.

Restaurantgründeren Baljit Singh, kjent for sine suksessfulle konsepter som New Dehli, Masala Politics, Listentobaljit og Barish åpner nytt mat- og barkonsept i Selvaag Eiendom sine lokaler på Tjuvholmen. Det nye konseptet åpner i de tidligere lokalene til Tjeld og blir et sidekonsept til New Dehli under navnet “Lille Dilli”.

- Den nye baren er inspirert av noen av verdens beste barer i London og New Dehli, og fokuserer på live matlaging ved disken og en dedikert bartender som serverer førsteklasses drikke, inkludert cocktails, vin og øl. I helgene introduserer vi også "Indisk high tea", en nyhet for Norge som vi gleder oss til å lansere, forteller Singh.

Selv om high tea er tilgjengelig flere steder i byen, blir dette konseptet det første som serverer den tradisjonelle teopplevelsen med en indisk vri.

- Vi er også glade for å ha hentet stjernekokken, Uma Shankar, fra Sidecar – en av verdens beste barer, som vil bidra til å løfte matopplevelsen ytterligere, sier Singh.

Amund, eiendoms- og transaksjonsdirektør i Selvaag Eiendom, uttrykker sin entusiasme:

- I over 10 år har restauranten, New Dehli vært en stor suksess på Tjuvholmen. Med åpning av dette nye konseptet får vi muligheten til å utnytte nabolokalet og tilby en ny og annerledes mat- og baropplevelse. Vi er veldig glad for at Baljit Singh ønsker å utvide samarbeidet med oss, og er overbevist om at Lille Dilli vil bli en stor hit.

Planlagt åpning er 9.mai med både inne- og uteservering.

Del på:

Andre historier